shéqéR_shéy
| Konu: yaßancı nickLer... Perş. Nis. 30, 2009 4:44 pm | |
| just a beautiful liar (sadece güzel bir yalancı)
Got to open my eyes to everything-(herşeye açmalıyım gözlerimi)****He's the one to blame-(tek suçlu o..) **It's not worth the drama-(dramaya değmez)***Life goes on (hayat devam ediyor)*****I am just alone-(sadece yalnızım)***I want to thank you for giving me the best day of my life—(hayatımın en güzel gününü bana verdiğin için sana teşekkür ederim)***** hier drin ist es voll von dir und mehr—(işte burada her şey seninle dolu ve sensiz boş)breathe slowly in and out( yavaşca nefes al ve ver)*****i promise you right now i’ll never let you down(sana şimdi söz veriyorum seni hayal kırıklığına uğratmayacağım)***dont you turn aroynd(geri dönmüyormusun)When the night falls down, I want you(gece bastığında seni istiyorum) There's just too much that time cannot erase (Zamanın silemediği çok fazla şey var)
""" Call my name and save me from the dark ( Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan ) somehow now you're everybody's fool (Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın) Soon I know I`ll wake from this dream (Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım) Hello, I`m still here, all that`s left of yesterday... (Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey...)
Forever gone, forever you (-sonsuza dek gitmiş olan, sonsuza dek sen) And leave me broken and defeated (-ve beni kırgın yenik bırak) Scream at me so far away (Bağır bana çok uzaklardan)
You poor sweet innocent thing. -(seni zavallı,tatlı,saf şey)
i'm not afraid to dream-to sleep,sleep forever [hayalden korkmam-uyumaktan,sonsuza kadar uyumaktan]
The truth is hiding in your eyes, (gerçek gözlerinde saklı) (I’m screaming, “I love you so.”) [seni sevdiğii haykırıyorum] On my own. [tek başıma]
| |
|