Seni çaLan $imdi mutLu, $imdi zaLim.. Çok ösLedim seni, esmer yarim..!
zindan gözlerini gördüm ya bugün…kilit vurdum gözyaşıma…, mevsimsiz hüzünleri yaşıyorum sende…
güzler düşer, sen düşersin yüreğime… ne olur gitme…
sevenler günahını bu dünyada yaşarmış ya! ölmek tek çare! kıyılara vurduğunda bir umarsız kader, ben günahımı yaşıyorum sende!
Dokunsam da saramadığım... Gidemem,yok sığınağım... Sarılamam yalancı sevdalara!! Sen sandığım...
Her a$k ardına saklar acısını ya! ßen acılara sarıldım!... Sen yanımda olmayınca!
Yüreğime bir türlü "o gitti" diyemiorum…
Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever…
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı.
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum “SENİ SEVİYORUM”
Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!
Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!
Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!
1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin?
Hoşumuza gitmeyen olayların bile arkasında bir Hikmet parıltısı vardır.Nasip olaki,onu görebilelim.
**A$kınla Yandım,A$kınla Yandım, Yandım da Yandım Küllere Döndümm.
**İçimden bir ses Uyanma diyor Başlayan herşey Şimdi bitiyor Susamış dilime Bir damla su verdin Seven sen olunca Uyanmak istedim.
**Gittiğin günü, bittiğim günü Hatırladımda kabusla kalktım.
**Dilerimki En Sonunda Sende pişman olursun.
**Tanrının elinden yazılan bir mektubum ben.
**Herkez Gider onlar Kalırlar Tek dostumdur Gökteki Yıldızlar.
**Hatalarıma savaş açtım hergün başka kefendeyim.
**Derdime dert kat yine de bende kal.Ömrüme yük ol yine de bende kal.
**Bu Kalp hoştur yoran çoktur.
**Bu dilden firar eden her söz,yaydan çıkmış ok gibidir.
**Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz,gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz?
**Hiç Geçmedi Seni seven bu halim.
**Kurtarın beni tutun elimden düşmeden.Kollayın beni korkar oldum ben herşeyden.
**Hala çok yeni yarası saklı derinde.Yok mu bunun ilacı…
**Son kez gölgemden gölgen koptu.Hem de çok derinden.
**Eller aldı gözlerimi..Görmez oldum yüzlerini..Kim sorduysa Duymam dedim..Susar gönlüm gör güzelim..
**Seni ne kadar sevdiğimi bilmek istiyorsan elini yağmura uzat tutamadkların seni seviyorum demektir!
**Sen bir kadının başına gelebilecek en güzel şeysin.
**Biz senle bir bardağın içine atılmış iki kamış gibiyiz.içimizden aynı şeyler geçiyor.
**Acılarımı bile tatlandırıyor aşkın.
**Ben güzel ruhuna aşık oldum senin.Sadece bu yüzden sadakat kokuyor bu tutku.Çünkü ,sen ebedi ruh hastalığım olacaksın benim.
shéqéR_shéy
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Paz Mayıs 03, 2009 12:13 pm
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм ----------------------------------------------------------------------- # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯)) ------------------------------------------------------------------------- Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır? ---------------------------------------------------------------------------- | ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤ ---------------------------------------------------------------------------- ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm -------------------------------------------------------------------------------- Bu can sana kurban... ------------------------------------------------------------------------------ And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you ------------------------------------------------------------------------------- ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ ------------------------------------------------------------------------------ «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» --------------------------------------------------------------------------------- Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... --------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------- ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ ----------------------------------------------------------------------------------------- I'm 98% beautiful and 2% crazy...... ------------------------------------------------------------------------------------------ ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ ------------------------------------------------------------------------------------------- §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ------------------------------------------------------------------------------------------- ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ ------------------------------------------------------------------------------------------- »¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦« ------------------------------------------------------------------------------------------ tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk?? ------------------------------------------------------------------------------------------- ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η -------------------------------------------------------------------------- ----------------- --------------------------------------------------------- BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN -------------------------------------------------------------------------- BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ... -------------------------------------------------------------------------- SENİ KENDİME SAKLADIM... --------------------------------------------------------------------------===>>>ONLY_YOU<<<===
-------------------------------------------------------------------------- '' »¦« bÿrâzÿbïkèâgââÿ »¦« '' -------------------------------------------------------------------------- ƒσяєωєя ℓσνє -------------------------------------------------------------------------- Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır.. ------------------------------------------------------------------------- ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ ------------------------------------------------------------------------- [_bring_me_to_life with your love_] --------------------------------------------------------------------- U.F.O Gören Masum Köylü ------------------------------------------------------------------------ ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย ------------------------------------------------------------------------ ''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร' ------------------------------------------------------------------------ N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ² ------------------------------------------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------- I hope the people haven't bird flu(h5n1) ------------------------------------------------------------------------- Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ ----------------------------------------------------------------------- UzMaN ----------------------------------------------------------------------- ·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ
shéqéR_shéy
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Paz Mayıs 03, 2009 12:13 pm
Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden
Orada olduğunu biliyorum
Düzeyli bir sohbete var msn ?
Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik
Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı
Msnevler
Bill Gates'e uzanan eller kırılsın
Zenci mahallesindeki solaryumcu
Öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!
Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?
Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize
Yıllardır oturum açmayan adam.. Adam her online olduğunda "yıllardır oturum açmayan adam oturum açtı" yazıyor bilgisayarımın köşesinde, ve ben her seferinde gülüyorum. Allah Allah...
Tanrım kör oldum, artık kusura bakamıyorum.
Nescafé bile 3ü1 arada, ben yalnızım "
Errorla mücadele
Sonunda şans bana da güldü ama g*tüyle (!)
Dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.."
Benim gibisini google'da arasan bulamazsın.
Msn 'den gelen adam
Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları
Nickneyime
Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık.
[Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...]
Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa.
Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim...
13) Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin... 14) Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara...
Burak Öldü Diye Sela Vermişler Ölen Hayvan İmiş Aşıklar Ölmez!
Gencliğim Kuş Olup Uctu Elimden Mutluluk Sözcügü Düştü Dilimden Küllerim Savruldu Yıllar Önceden Sana Verilecek Sevgi Yok Bende
Agladıgımı Kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Kral biliyor Kızdımı Dünya’yı Yıkar Biliyor. Agladıgımı kimseye Söyleme Anne Onlar Bir kız İcin Bu Kadar Düsecegimi Bilmiyorlar!...
»--(¯`v´¯)-»
~••.•´¯ `•.••~
† ƒ
(_.•°•._.•°•._. ͧÍM ._.•°•._.•°•._)
shéqéR_shéy
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Paz Mayıs 03, 2009 12:14 pm
KaL DeMe HiÇ, BuNu BenDen isTeMe...
● KaBuL EtTim HaTa BenDe , GeLme ÜsTüme ÖLdüm ZaTen KaÇ GüN ÖnCe AyNı AnDa SuSunCa, AyNı AnDa KonuşTuk DuyMazDan GeLdiySek BiLe...
● KaBuL EtTim HaTa BenDe, BeN GörDüm ÖnCe ÖLdün ZaTen KaÇ GüN ÖnCe...
● TaMaM YeTer HerSey isTeDiğin GiBi oLsun TaMaM BeN ZaTen ÖLdüm , KaLan SağLar SeNin olsun...
● Ne Aşk Var, Ne MutLu SonLar Buz GiBi YaLnızLık Var GüCün YetMez ıSınMaya HapSoLunca yaLnızLığa...
● Beş PaRa eDeR mi VarLığın ? Ki YokLuğun BeNi AcıtSın ALem EğiLsin ÖnünDe, Ben EğiLmem...
● Sen ÖğRettin BaNa AğLaMayı Başıma YasTık BaSıp HıçkırMayı ALem AffetSe SeNi BeN AffeTmem...
● Ve UğraşMak AnLamSız YüzünDeki YaBancı Her GeÇen Saniye BaNa DaHa YaBancı . Ve BöyLe oLmaSın BiLdiğim GiBi KaL SeN Her GeÇen SaNiye Daha da ZorLaşMasın Ve GüLümSe SimDi...
● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya
● OyuNun En GüZeL YeRinDe ZiL ÇaLınCa ÜzüLürDük Ya...ÖyLeYiM...
shéqéR_shéy
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Paz Mayıs 03, 2009 12:14 pm
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz !
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..
Fani Dunyanin Baki Padisahi Dégiliz Biz parcaLAnmis Gonul HirkaLarini Yamar Dikeriz Biz DostLarLA agLAr DostLarLa GuLEriz.
doldun taşıcaksın kendini aşıcak işlere yaricaksın bitek bana bakıcaksın ve herzaman yanımda olucaksın..
1000 kontore kalbımı caldın hırsız sevgılım hanı hep bu kalbındın ? (L) 1000 kontere alsanda kalbimi aldığın anda ben ölmüşümdür ve kalbimi alsanda grurum bende gizli
KISKANMA NEOLUR, ÇALIŞ SENİN DE OLUR
sadεcε sεn baslat vε sεn bıtır bεndε ki sεni.
HaYaTLa BaRıŞıK ALaYıNa BuLaŞIk
Gittiğin gün kendin gibi herşeyimi alıp gittin.Sen gittin ben bittim.
Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz. Her şeyi unuturda şu gönlüm bir seni unutamaz
No Ask No DıRDıR oNLy Makara OnLY GırGır
Benm kanımdakı kıymasal etki sen aşkk dıılsın olum senın kı etkıye tepki x)
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Paz Mayıs 03, 2009 12:16 pm
Mavi яέnk†έη śiγahŁığa| † Cяiмε αиD Puиiśhмεи
Bu GnL Sna TTKuN SzLrN Yné SuSkN Né oLRSa oLsN arTıK SéSsizLikTéN KoRkuYoRum...Bİr AraDaYkN aYrıZ..HrŞeYe RaMn DaYanMaLıYıZ
GüLüŞüMüN TaDıNı ÇıKaR AğLaDıĞıMı GöReMeYeCeĞiN İçİn YaRaDıLıŞıMdA Bi HaRiKaLıK VaRsA TüRk OlMaMdAnDır
Git basımdan senı sevıyorum
İstanbul merkezz rahat olsnn herkes... Seni tarihte aradım coğrafyada buldum,fizikte deneyledim kimyada analize ettim.müzikte besteledim edebiyatta söylüyorum \"seni çok ama çok SEVİYORUM\"
nice delıkanlılar görduk kolunda kız cebinde emenet arkasında suru.. raconu kahpelık yuruyusu sahtelık,kalbi var yureği yok
Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir.
Parolayi Kalbime gömdüm Msnim hic acilmayacak Cevrimdisi görünüyorum Bana sifremi kim hatirlatacak
> ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
Sen geceyi bana bela ettin...Bense sana olan herşeye lanet ettim...
ayıq olun onun adı resta alayına koyar posta
mutLuLuk notaLaRını duyamı0Rum aRtık...
ben 0Rdaydım, huzuRLu zamnLaRı yıkan; s0nLar biLiorum ..
sevmeye başlayınca birini kendimi yıkıp yeniden kurarım çünkü; bu yeni bir aşktır ve temeldeki yerini mutlaka alacaktır. dikkat! .. yabancıların inşaat alanına girmesi tehlikeli ve yasaktır...
Yasaklandın ! hep saklandın bu kalpten kovuldun sen .. ısınıp uymayı unt ..sarılıp aglamaıda gunydn gıttm bnn …..
Sensızım öluyorm ıssız dıyarlarda sensızım gıdıyorum cok uzaklara. … !
Bende aglarım zamanı geldiiinde belki de sandıgın kadar taş kalpli dilimdir. !
kranlıkta öleyım..ben zaten bu dunyada masum bır koleyım..
Sevda ektim ihaneti biçiyorum , çok sevmıstım ıste buna yanıyorum vazgecilmez sandın sen kendını sana nokta [ . ] koyuyorum ……
≈ParayLa $ampiyOnLuk Ne Kadar KoLay, aLemde Tek KraL≈ ; » GaLataSaraY ..! «
tek çağre bu diosan… hadi..! birdaha öldürelim beni… merak etme…! sensizlikten zor diil bu… bilmiosun, beni en cok nein acıttığnı… bitti….
en güzel hikayemdin!! ama artık GERÇEKTEN bittin.. artık ne söylediğin sözler umrumda arkamdan nede yaptığın çocukça hareketler* dedım ya en güzel hikayemdin... ama ŞİMDİ geçekten bittin!!
İYİKİ ÇIKTIN KARŞIMA İYİKİ VARSIN HERŞEİM.SEN VAR OLDUĞUN SÜRECE SÖZ VERİORUM BENDE SENİNLEİM
SAYENDE AŞK DAMARLARIMA KADAR İŞLEDİ.DOĞAN HERGÜNÜMÜN SABAHINDA SENİN VAR OLDUĞUNU BİLMEK BENİ YENİDEN YENİDEN SANA BAĞLIYOR
Yapabileceğin hiçbirşey yok En kötüsü daha da ucuzlarsın Ama piyasan olmadıktan sonra Fiyatta önemli olmuyor MALDA
HaYaTıMdAn GiDeNLeR...BiR DaHa GeRi GeLMeYi HaYaL BiLeeTMeYiN...HaYaTıMa YeNi GiReNLeR...GiTMeYi DüŞüNüRSeNiZ...HiÇ BeKLeMeYiN.
shéqéR_shéy
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Paz Mayıs 03, 2009 12:16 pm
Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Göz Yaşım OLDU!...
Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı...
Seveni seveceksin, seven için öِleceksin... Sevmiyorum deme birgün sende seveceksin...
Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!
Gün gelir aklına düşersem eğer;beni değil;sevgimi hatırla!Ağlayışımı değil;gidisini hatırla!Sensiz oluşumu değil;bana elveda deyipte, ÖLDÜRDÜGÜN GÜNÜ HATIRLA...
Senden kalan yanlız koca bir yalan,yıkılmış umutlar harcanmış zaman,yanıyor yüreğim,hayinmiş zaman sevmeye hevesim kalmadı...
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla...!!!vazgeçmez unutma...!!!
Hayatında değerli bişiyin yoksa hayatında değeri yok demektir bu dünyada ya seviceksin ya sevmiceksin ama bişi var ki asla seveni üzmiceksin...!!! HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM
Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın...
SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ
KİRPİ GİBİYİZ ARKADAŞ HEM SEVİLMEK İSTİYORUZ HEMDE SEVENE BATIYORUZ
eğer senden ayrılırsam benide yanında ***ürür müsün??
Aşk bakmaktan ibaret olsaydı öküzler trene aşık olurdu...
Bir Cevabim Bile Yok . Ama Soruya Hayran Kaldim !!!
Seni kaybetmemekte kararliyim. Kararlarimda israrliyim. Israrlarimda inatçiyim. Inatlarimdan da VAZGEÇMEM...
susma susutukça sira hep bana gelecek))
Bu yazilari okuyorsan hala yasiyosun demektir, ama ben senin yasamani istemiyorum...!
Cok yardim severimdir, her türlü yardimi kabul ederim...
Bilirmisin kaç kere seni düsünüp senin için içtim serefine degil serefsizligine içtim serefsiz!
Simarik kizda vefa aramak, Zehirde sifa aramaya benzer
Güzel kiz insani mutlu eder. kötü kiz ise filozof eder.
Yollar durusuma kizlar gülüsüme hasta
Bu güzellik, bu zeka, bu akil, hele su anlam dolu gözlerin büyüsü Allah bütün guzellikleri bir yerde toplamis. Neyse kendimden çok bahsettim senden naber?
SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM.. SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!!
denize bakiyom seni goruyom,gokyuzune bakiyom seni goruyom,yildizlara baktim seni gordum.... Allah kahretsin cekilsene lan okuz
Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir...
Aşk bir turşu suyudur. İçmeyenin ağzı sulanır içenin de midesi bulanır
Bir kadinin kalbi uçsuz bucaksiz bir okyanusu içinde barindiracak kadar genistir.
Bir kadin ya sever, ya da nefret eder; ortasi yoktur.
Kadinlari anlamak kadin olmak kadar zordur...
Kadin bir çicektir erkekse etrafinda uçan pis bir böcek
bir erkegi mutlu edebilmek ONU için çÜzgünüma anlayip az da olsa sevmeli,bir kadini mutlu edebilmeK için ONU,çÜzgünüma sevip hiç anlamaya çalismamak gerekir...
Kadinlar duygu yüklü bir gemi gibidir denizde dalgar vurdukça etrafa nese saçarlar... Bazende dümdüz deniz üzerinde sessizce kaçarlar...
Dediklerine bakilirsa yeryüzünde aramislar aramislar, bir tek dilsiz kadin bulamamislar.
Sevmesende beni Özledim sesini Git desemde yine gitmesen..bebegim benim hayalet sevgilim..
Sevdim Seni Bir Kere Ba$kasini Sevemem Delii Diyorlar Bana Desinler Degi$emem..
Endamin yeter gozlerin yeter ugramasin sana ne huzun ne keder kalbim senden senden vazgecmeyecek korkma icimde askin hic bitmiyecek
Sevme kizim yanarsin Diye söylerdi annem Girme ask kapisindan Güler sana elalem Dinlemedim ah, Ah bu kafam ah O gün bu gündür Ask bana günah
dur dinle! karagozlum gitme.yapma bana kusme!ozluyorum deli gibi muhtacim sevgine!
Pisman olup birgun donerse geri yillar gecti unutmadim ihanetini ben affetsemde yalan gozlerini allahindan bul ben susuyorum!!
'' İnanıyorsan gayırdıklarını, Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına, Tabureye Sen Vuracaksın!''
senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM ! Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum ^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT, yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı [[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]]
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]
biR çıqLıK buLsam ! hiç Susmayan , yaDa biR cümLe beni tarif eden !
Ne Kaldı Geriye Zaten Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeğiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!
BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP LeNNNN!!
Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Gerektir . . .
GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar Yalnız Prens
ÇoK öZüR DiLiyOrUm Sana Dokunduğum iÇiN... ÇoK öZüR DiLiyOrUm gözlerimin gözlerine baktığı iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiyOrUm SeNi İnSaN sınıfına KoYuP SeVdİğİm iÇiN..
Bizi Alem bilmez, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Bilir..
SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu Ayırıyor Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıyOr
*Há¥áT ¥íÑé...; qíRíş, qéLíşmé, SoNuÇ.. qíríş ; ÑéDéÑşíZ... qéLíşMé ; úMíTşíZ...§oÑuÇ ; GéRéKşíZ..... BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdı.YiNe KeNdİmM DiNlEdİm ZaTeN eN çOkDa Bu KoYdU yA BaNaAa....SeNiN gİdİşİnİ sEyReTmEk.. msn GüZeL gÜLüşLeRiMi ÇaLdıLaR ANn£ee..
Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz...!!!!! nick '' ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''''öLümüne SevmİŞTimm'''' euroalem.comdiyecek oLurdum... geri dönüp baktığında sadece güzel anılar geleceğinde de koskoca bir boşluk
aşk o kadar çok şey ifade eder ki bazen bir insanın hayatını bazende bir insanın hayatına girdiği andan itibarenki tüm zamanı
.. kim séwér béni bén kéndimi séwmésém?? Hér$ey béndé ba$Lar béndé biTér..!!!
güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL...
insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !
yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn ! Aşk bir pencere gibidir. fazla açarsan havanı alırsın...
Tanrım kör oldum...Artık kusura bakamıyorum...
Kalbimde Yaşıyorsun Ama Kiranı Vermiyorsun. NOt: Ev sahibi En Kısa Zamanda Benimle Evlenmesen Seni Kapının Önüne Bırakırım.
Fizik ile arastirdim, Kimya ile çözdüm, edebiyat ile söylüyorum SENI ÇOK SEVIYORUM...
Türküm,Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin...
SAYIN ABONEMiZ GEÇMiş DÖNEME AiT NAMAZ BORCUNUZ VARDIR.LÜTFEN iMAN DEFTERıNıZ KAPANMADAN BORCUNUZU ÖDEYiNiZ.AHıRET HiZMETLERi...
Hey Garson; Bana Kalbim Kadar Yanık Bir Döner, Düşüncelerim Kadar Karışık Bir Salata, Ve Acılarım Kadar Koyu Bir Kahve Getir... » Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!
» DudakLarın’Da A$kıN YankıSı var SevDan’a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!
» İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.
» Korkma!Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak ama öylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte tutmak..
» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım çok riske girip sana aşık olmaktan..
» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim… Piyasada delikanlıyım diye geçinenleri için değil. Harbi delikanlı adamlar için nickler bunlar. ağzından değil yüreğinden konuşan delikanlılar için nickler. delikanlı adamlar msn nickleri olarak kullanabilirler. Light erkeklere alerji yapar
zamanında söz etmesini bilen özür dilemek zorunda kalmaz.
shéqéR_shéy
Konu: Geri: >>> NiCK Ar$iVi <<< Paz Mayıs 03, 2009 12:18 pm
her karesi siyaha boyanmış bir bulmacayım.. çözmeye çalıştıkça içimde yok olursun!
eski resimler gibisin tatlı lakin eskisin!
olmadığım insan olup sevilmektense kendim olduğum için nefret edilmeyi seçerim.
En büyük fırtınalar içinde olsan bile ümidini yitirme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar
yabana atılan bir sevgi var orda ben yokumç cevaßını aLamadıım SoruLar waR hayaTtan..ama oLsun heR soruma cevap buLaßiLseydim hayaTın hiç tadı kalmazdı
Yapma demagoji alırım aklını, girme polemiğe yıkarım değer yargılarını
Çapın kadar konuş, kütleni hesaplıyım...
'beni hep tekerleğimin yarı çarı kadar değeri olmayanlar solladı'
senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok ederek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre
yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 7,4 şiddetinde euroalem.com bir osmanlı tokadı patlatırım.Kafanda belirecek fay hattından sen sorumlusun.
Bu GünLer Kötü oLsa biLe..YaRınLar Hep GüzeL oLur DerLer..Peki Bu GünLer DünLerin YarınLarı DeĞiLmiYDi?
KenDimi KapaDım ßi odaYa ßitti aKsiyonLaRım,seN yoKKen yaNımDa DuRuR hayaTa daiR fonKsiyonLaRım
Takıl benle hayatın KARARSIN
"hayatımsın..." sözünde gizli özne sanmıştım kendimi...
iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..!
bir köpeğin dostluğu daha iyidir bir dostun köpekliğinden
Hayatı bir çocuk gibi Yaşamaya bak;
En ufak şeylere sevin, çığlık at.
En büyük Dertlere merül merül bak...
sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın
gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın...
yanılıyorsun, gayri ben senin bildiğin adam değilim
eğer ıslanıyorsam bir başıma bulvarlarda bu benim kendi itliğim.zaten istesen de sevemezdin beni senden sonra anlamını da yitirdi gözlerim şimdi dünya güzeli gelse de tutup aşk dese hoşt derim. Bir ölü kapalı gözleriyle ağlarsa, bin ölünün kemikleri titrer.Her biri Cuma günü gözlerini açsa,yüz bin ölü "ah" eder…
---Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı.Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş halim yalın son sireni benim için çalın resmini çekmelisin her anın kanıdı olmalı her feryadın beni burdan alın moralim bozuk!!!
ayrıLığın hakkını ver.. anLamsız say bütün yaşanmışLarı.. kaLmayı beceremedin bari gitmesini bil!!!! Ya Tam Susturucam ya Kan kusturucam Ezanla başladım Selayla bitirceğim isteğine değil alayına gideceğim
Ayık oL panik yapma rahat oL ßak keyfine 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ona ne ßana ..!!! *herkesin biraz faiLi oLduğu meçhul ßir Cinayetim ben...! bizi ßizden ßaşka kimse ilgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesine gerek yok.
SiLDiKLERiM vardır bir de, !!!onlar YANLIşLARIM ve PişMANLIKLARIMdır Adları anılmaz, hatırları sayılmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR.. hAyAt ZoR aMa BeNdE Basit değilim
SEninde onlardan Farkın yok..
Yerlere tükürmeyin ..tÜkÜrÜlEcEk bir sürü sUrAt varKeN!!
Dengesizlere laf yetiştirmekten yoruldum... Taşıdığım yükün Ağırlığından sıkıldım... Yorulduğumu düşünmekten bile bunaldım... Kimseye derdimi anlatamadımya ben ona yanıyorum
'Sanal Alem işte daLqasız denize herkes KAPTAN!
Bedeninde yatıya kalırım,teninde beklerim geleceğini..Yaklaşma Daha küçük aşklara katlanamazsın benimle ölürsün
akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama son kararı sonuçta devamlı aptallar verir...! KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!
"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."
KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!
SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..!
eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..!
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!
"..ÇaY ßardağınDa ßırakılaN DudaK PaYı KadaR ßiLe uZaK KalamaM GözleriNe.."
iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..! RUHUMU YERLERE SERİP HASRET ÇEKTİRENDE OLSAN NE AŞKINA BEDDUAM NEDE SANA KİNİM VAR DERYAYA AKAR GİBİ BİNBİR DERTLİDE OLSAM SENİ MAHŞERE KADAR SEVMEYE YEMİNİM VAR...
Karizmamı ? = üSTüMe YoK... SeVGiMi ? = öLüMüNe... aŞK Mı ? = ÇoK aTeŞLi... PaRa HaRCaMaK Mı ? = LiMiT TaNıMıYoRuM... iÇMeKMi ? = SaBaHLaRa KaDaR... GeZMeK Mi ? = Evin Yolunu kaybedene kadaar... KaVGa Mı ? = aTaR'a aTaR,SaTıR'a SaTıR... DoSTLuK Mu ? = DoST'uM iÇiN CaNıMı VeRiRiM... KoRKu Mu ? = SaDeCe ALLAH... CeSaReT Mi ? = ÇooooooooK... aDReNaLiN Mi ? = PaTLıYoRuM... HuZuR Mu ? = iŞTe Bu HiÇ YoK...
gol asisti vurursa gol olur nickleri kıza gol atmayın yolları
ceza sahasında rovaşata nasıl yapılır. frikikten 90 nı tutturmanın yolları mesela ama en güzeli ofsayt nickleri :-) bu benim euroalem.com orjinal konumdur lütfen kopyalamayın webmaster arkadaşlar
Ağladım göz yaşlarım döndü denize Ben derdimi kimseye söyleyemedim, kurşunlara gelirken arka mahallede, düştümde yerlere bir of.
˙·٠٠•● Kamasti Gözlerim bu Bedenim hep savasti Gölgemin arkasinda Görkemim kaldi..●•٠٠:
˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠
˙·٠٠•● Seninle dogmusum Sensiz ölemem.ünyayi verseler yine vazgecmem ..●•٠٠
Burak Öldü Diye Sela Vermişler Ölen Hayvan İmiş Aşıklar Ölmez!
Gencliğim Kuş Olup Uctu Elimden Mutluluk Sözcügü Düştü Dilimden Küllerim Savruldu Yıllar Önceden Sana Verilecek Sevgi Yok Bende
Agladıgımı Kimseye Söyleme Anne Onlar Beni Kral biliyor Kızdımı Dünya’yı Yıkar Biliyor. Agladıgımı kimseye Söyleme Anne Onlar Bir kız İcin Bu Kadar Düsecegimi Bilmiyorlar!...